Loovteraapiate väikegrupid riiklikul õppekaval õppivatele koolilastele SÜGIS 2024

Viimsi Teraapiakeskuse üheks aasta-plaani osaks on piirkonna koolilaste muusika- ja kunstiteraapia väikegruppide avamine. 

Meie toetuspartneriks on käesoleva aasta-projekti raames Viimsi valla sotsiaalosakond, mis võimaldab meil Viimsi kogukonna liikmetele pakkuda teraapiagruppe ilma kuutasuta.

Hetkel toimub registreerumine september 2024 väikegruppidesse, mis suunatud suurtes klassides õppivatele lastele ja noortele.

LOOVTERAAPIA GRUPPIDE TERAPEUDID
Viimsi Teraapiakeskuse loovterapeudid on kõrgharidusega terviseteaduse spetsialistid, kes on oma töös keskendunud teraapiatööle just laste ja noortega ning omavad protsessitöö kogemust väga erinevate vaimse tervise eripäradega pikki aastaid. Sellest olenemata, jääb alati võimalus, et peale teraapia alustamist selgub, et vajatakse loovteraapiast erinevat sekkumist, mille korral suunatakse teid edasi teise sobivama spetsialisti juurde.
Loovteraapias on tegu eesmärgistatud ning järjepidava teraapiatööga ning muutused ei sünni üleöö. Et teraapia saaks toimida, peab sündima ennekõike usaldav ja positiivne teraapiasuhe, mille üheks aluseks on järjepidev kohalkäimine ning kahesuunaline koostöö lapsevanematega.
 
Sellel sügisel juhivad gruppe: Gruppe juhivad Käll Kruusmägi, MA (muusikaterapeut), Mari-Liisa Taaler, MSc (muusikaterapeut), Kai-Liis Gramakovski, MSc (visuaalkunstiterapeut).

Hei gümnaasiuminoor, tule tasuta* muusikateraapia gruppi!

Muusikateraapia väikegrupp gümnasistidele on suurepäraseks võimaluseks, kus võtta aeg maha ning tajuda oma tegelikke vajadusi. Kohaks, kus tuua fookusesse Sina ise, Su enesetunnetus ning Sinu vaimne tervis. Protsessi käigus saad töötada oma küsimuste, mõttemustrite ning isiklike või karjäärialaste eesmärkidega. Turvalises ja toetatud väikegrupis saad võimaluse, et töötada läbi loovate teraapiatehnikate oma identiteedi ja minapildiga ning tõsta teadlikkust oma tegelikest ressurssidest. Kõige olulisem eesmärk lühiajalisel lahenduskesksel grupiteraapial on kindlasti ka see, et omandaksid läbi kohtumise ka just Sulle kasulikke mindfulnessi või lihtsamaid loovteraapiate-tehnikaid, et tulevikus neid enda vaimse tervise toetamisel ise rakendada. 

*Tasuta grupiga liitumise eelduseks on sissekirjutus Viimsi valda!

Grupiga liitumiseks ei pea olema kokkupuutunud kunstivormidega, kuid peab olema valmisolek töötamaks oma teemadega avalikult väikegrupis (kuni 6 noort). Gruppi juhib Käll Kruusmägi. Grupp alustab tööd 10ndal septembril 17.00 või hiljem, kui sobivat gruppi pole komplekteeritud. Kohtumised Forus Spordihalli 2.korrusel, Viimsi Teraapiakeskuse bändiruumis. 

 Grupiga liitumiseks saada lühipöördumine (põhjus/vajadus/vanus/kool): info@viimsiteraapiakeskus.ee ning vastame esimesel võimalusel. Palun lisa kirjale ka telefoni number, et saaksime vajadusel Sinuga kontakteeruda.

Töö teraapiaruumides on 100% konfidentsiaalne. Ka saadetud kirjade informatsiooni või kõnedest saadud informatsiooni ei jagata kolmandatele osapooltele. Kliendikõnesid ei salvestata. Käesoleva grupiga liitumisel kinnitate oma esitatud isikuandmete õigsust ja kinnitate, et olete elukohajärgselt registreeritud Viimsi valda, mis tagab teile tasuta koha grupis. 

GRUPPI JUHIB

Käll Kruusmägi on Viimsi Teraapiakeskuse asutaja ning keskuse muusikaterapeut.

Käll omandas terviseteaduste bakalaureuse Tallinna Ülikoolist ja on lõpetanud muusikapsühholoogia ja- teraapia magistri Jyväskylä Ülikoolis Soomes. Hetkel omandab ISCI (International Supervision and Coaching Institute) 8nda lennu koosseisus superviisor-coach rahvusvahelist diplomit psühhosotsiaalsel suunal. Käll on Eesti Muusikateraapia Ühingu liige ja omab loovterapeudi kutset tase 7. 

Käll: “Leian, et ükski sõrmejälg ei ole teisega sarnane ning sarnane ei tohiks seega olla ka meie lähenemine indiviidi tervisesse või loovusesse.”